profil-1

Προφιλ

"Χάρη στον δυναμισμό και τα επαγγελματικά κριτήρια των ανθρώπων της Level Realty βρήκα το σπίτι των ονείρων μου, γρήγορα και αποτελεσματικά”.

Μαρία Κ., Βούλα


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Μια ομάδα ειδικών στο real estate hunting, η οποία θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις και να αγοράσεις, να νοικιάσεις ή να πουλήσεις το ακίνητο που θες.

Από το 2013 που ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας ως εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων, ως σήμερα, έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε αισθητά τον πήχη της αγοράς διαμεσολάβησης αγοραπωλησίας ακινήτων συνδυάζοντας την εφαρμογή  εξελιγμένων κανόνων διεθνούς πρακτικής με την ηθική δεοντολογία που θεωρούμε αναγκαία προϋπόθεση, προκειμένου να ορίσουμε εκ νέου το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία μας, αντικατοπτρίζονται πλήρως σε ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών συνεργατών που έχουμε αναπτύξει σε όλη την χώρα με γνώμονα αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές. Αυτά αποτελούν τα διαπιστευτήρια με τα οποία επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα της διαμεσολάβησης αγοραπωλησίας ακινήτων και διαφοροποιούν αισθητά τόσο την εταιρική μας ταυτότητα, όσο και την οντότητά μας μέσα στον συγκεκριμένο κλάδο.

Χάρη στις προδιαγραφές ποιότητας που σκιαγραφούν το προφίλ μας, διατηρούμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο μας δίνει καθημερινά πρόσβαση σε ένα πολύ μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων και κατ’ επέκταση, διευρύνουμε σημαντικά την πελατεία μας, η οποία πλέον μας αναγνωρίζει ως ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά real estate agencies.

Στη Level Realty θα βρεις αποκλειστικές υπηρεσίες που θα σε οδηγήσουν κατευθείαν…στο σπίτι των ονείρων σου!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ

«Για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Όπως άλλωστε μοναδικές είναι οι επιθυμίες και οι ανάγκες του».

Κι αν αυτό δεν αποτελεί ένα πρώτης τάξεως επαγγελματικό απόφθεγμα, συμπυκνώνει άριστα το απόσταγμα των προσδοκιών μας αλλά και τις διαθέσεις μας απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Γι’ αυτό τον λόγο, στη Level Realty έχουμε τη συνήθεια να γνωρίζουμε σε βάθος τις απαιτήσεις και το σύνολο των προδιαγραφών που μας δίνει ο πελάτης, δημιουργώντας ένα αυστηρά προσωπικό προφίλ, ως πατρόν, κομμένο και ραμμένο πάνω στο σώμα των αναγκών και των ιδιαίτερων επιθυμιών του.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας πάνω στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της αγοραπωλησίας και ενοικίασης ακινήτων και αξιοποιήσιμης γης, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που θέτουμε ως πρώτη ύλη στον καμβά της αναζήτησης δεδομένων μας, αποτελούν τα ποιοτικά στοιχεία του επαγγελματικού μας προφίλ και μας δίνουν την ευχέρεια να ανεβάζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών και φυσικά, της αποκλειστικής εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας.

 

ΠΟΥ ΘΑ  ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ

Στο δρόμο κυρίως, ανιχνεύοντας όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά του κόσμου των ακινήτων. Τις λίγες φορές που δεν βρισκόμαστε σε κάποιο real estate hunting, θα μας βρεις στο γραφείο μας, στην Λ. Βουλιαγμένης 604, στο Ελληνικό. Θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε και να σε ακούσουμε να μας περιγράφεις όλες τις εικόνες που έχεις στο μυαλό σου και που αποτελούν την προσωπική σου ερμηνεία στη φράση «ιδανικό σπίτι-ιδανικός χώρος-ιδανική ζωή».

profil-2