ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ;

είμαστε εδώ για εσάς

Αξιοποιήσιμη Γη Προς Ενοικίαση

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Ενοικιάσεις Ακινήτων - Ενοικιάσεις σπιτιών


Μια ομάδα ειδικών στις ενοικιάσεις ακινήτων, θα είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσει στην ανακάλυψη και την ενοικίαση του ακινήτου της επιλογής σου!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στην επιλογή ενοικίασης σπιτιού, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσέχει τόσο η θέση του ακινήτου, όσο και τα χαρακτηριστικά του να καλύπτουν τις ανάγκες του, μιας και η εύρεση σπιτιών προς ενοικίαση έχει γίνει δύσκολη υπόθεση και θα πρέπει να νιώσει σίγουρος για την επιλογή του. Εξίσου σημαντική όμως είναι η αποφασιστικότητα και η ταχύτητά του μόλις νιώσει ότι έχει βρει το ακίνητο αυτό και ότι είναι στις οικονομικές του δυνατότητες, ώστε να μην το «χάσει». Συνήθως το κλείσιμο με μια προκαταβολή μέχρι να γίνει το τελικό μισθωτήριο είναι η πιο συνήθης διαδικασία.
Βασική προϋπόθεση του ενοικιαστή είναι να εστιάσει σε συγκεκριμένες περιοχές και να είναι ξεκάθαρο το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θέλει και μπορεί να κινηθεί. Η επιλογή ενός επαγγελματία μεσίτη είναι επίσης απαραίτητη ενέργεια που πρέπει να γίνει, ώστε να υπάρχει η κατάλληλη καθοδήγηση και βοήθεια στην επιλογή ακινήτου. Τέλος, σημαντική είναι η αμεσότητα και η αποφασιστικότητα αμέσως μόλις βρεθεί το ακίνητο, μιας και η γκάμα των διαθέσιμων ακινήτων προς ενοικίαση στην αγορά είναι πλέον περιορισμένη.
Αύτη είναι μια ερώτηση που είναι καθαρά υποκειμενική και εξαρτάται άμεσα από το προφίλ του εκάστοτε αγοραστή/ενοικιαστή και τις προσωπικές του ανάγκες. Δεδομένης πάντως της μεγάλης αύξησης των τιμών σε ενοίκια, αξίζει κανείς να εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς ακινήτου, έστω και με δάνειο.
Η τάση της εποχής είναι οι βραχυχρόνιες μισθώσεις που μέχρι στιγμής ήταν πολύ αποδοτικές για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστούν αρκετά τα διαθέσιμα ακίνητα προς ενοικίαση κυρίως για μακροχρόνιες μισθώσεις. Λόγω της αυξημένης ζήτησης από υποψήφιους ενοικιαστές, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μικρή διαθεσιμότητα στις κατοικίες προς ενοικίαση, καθώς και στην μεγάλη αύξηση των τιμών τους.